LISTA PROIZVODA

Mazive masti

ALUFOOD

Aluminijum kompleksna maziva mast na bazi farmaceutskog belog ulja. Sadrži antioksidanse, EP aditive i antihabajuće aditive. Ugušćivač zajedno sa specijalnim baznim uljem čini ovu mast pogodnom za primenu u industriji gde je moguć kontakt sa hranom. Otporna je ukoliko dođe u kontakt sa slabo alkalnim i kiselim rastvorom. Primenjuje se za podmazivanje kotrljajućih i kliznih ležajeva, ventila, slavina, lanaca, zaptivaka u prehrambenoj industriji (pekarskoj, konditorskoj, klanicama, mlekarama, pivarama...) kao i u farmaceutskoj industriji.

Proizvod zadovoljava specifikacije:
DIN 51502; KP2K-20; ISO 6743; L-XBCEB2;

COMPLEX LL EP

Litijum kompleksna mast na bazi mineralnog ulja. Obezbeđuje odlično podmazivanje, sadrži antioksidante, inhibitore korozije i EP aditive. Pogodna je za upotrebu u širokom temperaturnom opsegu, a naročito se preporučuje kod povišenih temperatura. Zahvaljujući kompleksnoj strukturi mast poseduje visok stepen mehaničke stabilnosti što je čini pogodnom za upotrebu kod mehanizacije koja radi u uslovima velikh opterećenja i vibracija. COMPLEX LL EP se koristi za dugotrajno podmazivanje i zadovoljava Volvo standard Lubricanting grease 97720. COMPLEX LL EP je moderan proizvod visokih performansi koji postavlja novi standard za potpuno univerzalnu mast pogodnu i za industrijsku i za automobilsku primenu. COMPLEX LL EP je primarn izbor za razne klizne i kotrljajuće ležaje uključujući i one koji rade pod teškim uslovima i temperaturama koje mogu da dostignu i do 220ºC.

Proizvod zadovoljava specifikacije:
DIN 51502; KP2N-30; ISO 6743; ISO-L-XCDIB2;

DINOLIT RED

Litijum-kalcijumova mast na bazi mineralnog ulja i polimera. Obezbeđuje odlično podmazivanje, sadrži antioksidante, inhibitore korozije i EP aditive. Ova mast je pogodna za podmazivanje sporih i teško opterećenih ležajeva. Poseduje odlične adhezione i vodootporne karakteristike pa je naročito pogodna za korišćenje pri povišenim uslovima vlage. DINOLIT RED mast je pogodna za industrijsku upotrebu pri velikim opterećenjima i tamo gde ispiranje vodom predstavlja problem. Takođe je pogodna za podmazivanje teških teretnih vozila koja rade u uslovima visokih opterećenja, vlage i prašine.

Proizvod zadovoljava specifikacije:
DIN 51502; KP2K-20; ISO 12924; L-XB(F)CHB2;

LITOL 2MoS

Litijum kompleksna mast na bazi mineralnog ulja. Sadrži antioksidanse, inhibitor korozije, EP aditive kao i aditive protiv habanja i 3% molibden disulfida. Kompleksna struktura je čini pogodnom za upotrebu u širokom temperaturnom opsegu i može da se primenjuje kod povišenih temperatura. Poseduje visok stepen mehaničke stabilnosti. Pogodna je za upotrebu kod mehanizacije koja radi u uslovima velikh opterećenja i vibracija i omogućuje produženi interval ponovnog podmazivanja.

Proizvod zadovoljava specifikacije:
DIN 51502; KPF2N-20; ISO 6743; ISO-L-XBDIB2;

LITOL TEMP

Litijum kompleksna mast na bazi sintetičkog ulja. Obezbeđuje odlično podmazivanje, sadrži antioksidante, inhibitore korozije, EP aditive kao i aditive protiv habanja. Zbog svoje strukture i sintetičkog baznog ulja, pogodna je za upotrebu u širokom temperaturnom opsegu, kako na niskim tako i na visokim temperaturama. Zahvaljujući kompleksnoj strukturi mast poseduje izuzetno visok stepen mehaničke stabilnosti. Ovo poboljsava performanse u uslovima vibracija i produzava interval ponovnog podmazivanja. Širok temperaturni opseg je čini izuzetno pogodnom prilikom izbora za podmazivanje svih vrsta ležajeva koji rade kako na niskim temperaturama (do -40 ºC) tako i na visokim (do +220ºC).

Proizvod zadovoljava specifikacije:
DIN 51502; KPHC2N-40; ISO 6743; ISO-L-XDDIB2;